Regionální kuchařka /
Jediná ucelená regionální kuchařka - zásadní kniha každé domácnosti. Krajový a krajinný kontext gastronomie je ta nejlepší cesta, jak pochopit její kořeny. Jak přijít na to, proč jsou zrovna na Valašsku „trnky, zemňáky, špek a zelé živobytí celé“, proč jsou hanácké omáčky bohaté a proč se v jižních...
Hlavní autor: | Pospěchová, Petra |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Smart Press,
2013
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
LEADER | 01236nam a2200229 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 96182 | ||
005 | 20190604025442.0 | ||
008 | 131101s2013 xr |||||||||||||||||cze d | ||
020 | |a 978-80-87049-65-5 |c 499.00 Kč | ||
040 | |a SOG001 |b cze | ||
100 | 1 | |a Pospěchová, Petra |7 xx0078593 |4 aut |9 501589 | |
245 | 1 | 0 | |a Regionální kuchařka / |c Petra Pospěchová |
250 | |a Vyd. 1. | ||
260 | |a Praha : |b Smart Press, |c 2013 | ||
300 | |a 280 s. : |b barev. il. | ||
504 | |a Obsahuje bibliografii. | ||
520 | |a Jediná ucelená regionální kuchařka - zásadní kniha každé domácnosti. Krajový a krajinný kontext gastronomie je ta nejlepší cesta, jak pochopit její kořeny. Jak přijít na to, proč jsou zrovna na Valašsku „trnky, zemňáky, špek a zelé živobytí celé“, proč jsou hanácké omáčky bohaté a proč se v jižních Čechách mohlo másla pořádně zakrajovat. Každý tuzemský region má recepty, které jsou jedinečné. | ||
653 | 0 | |a kuchařky |a regionální |a recepty |a jídla | |
910 | |a SOG001 | ||
999 | |c 96182 |d 96182 | ||
942 | |c KN | ||
993 | |0 0 |1 315700342239 |4 0 |6 VF_641_500000000000000__8 |7 0 |9 203252 |a 324.35 |b 0 |c 342239 |e 0 |f KAC |g VF 641.5/.8 |h 499.00 |i Krameriova K.D. |j 127 |l VF |r 2017-06-13 |t 5 |w 2017-06-13 |y KN |