Regionální kuchařka /

Jediná ucelená regionální kuchařka - zásadní kniha každé domácnosti. Krajový a krajinný kontext gastronomie je ta nejlepší cesta, jak pochopit její kořeny. Jak přijít na to, proč jsou zrovna na Valašsku „trnky, zemňáky, špek a zelé živobytí celé“, proč jsou hanácké omáčky bohaté a proč se v jižních...

Celý popis

Hlavní autor: Pospěchová, Petra
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Smart Press, 2013
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Kaceřov

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
315700342239 342239 VF 641.5/.8 (neuvedeno) Dostupné