Zavařujeme a nakládáme : podle vyzkoušených receptů /
Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále větší oblibu. Příručka obsahuje i podrobné postupy včetně mnoha rad a vychytávek pro domácí konzervová...
Hlavní autor: | Doležalová, Alena, 1958- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
České Budějovice :
Dona,
2016
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále větší oblibu. Příručka obsahuje i podrobné postupy včetně mnoha rad a vychytávek pro domácí konzervování. |
---|---|
Fyzický popis: |
220 stran : barevné ilustrace |
ISBN: |
978-80-7322-193-5 : |