Zavařujeme a nakládáme : podle vyzkoušených receptů /

Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále větší oblibu. Příručka obsahuje i podrobné postupy včetně mnoha rad a vychytávek pro domácí konzervová...

Celý popis

Hlavní autor: Doležalová, Alena, 1958-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: České Budějovice : Dona, 2016
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Kaceřov

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
315700354083 354083 VF 641.5/.8 (neuvedeno) Dostupné