99 specialit sovětské kuchyně /

Obsahuje předpisy z jednotlivých svazových republik na přípravu různých studených po krmů. Jedná se o studená jídla z ryb, masa, zvěřiny a drůbeže, studené omáčky, marinovanou zeleninu a ovoce, zeleninové saláty, samostatnépokrmy ze zeleniny, polévky a pirohy.

Main Author: Vlčková, Alena, 1942-2011
Format: Book
Language: Česky
Published: Praha : Lidové nakladatelství, 1980
Edition: 1. vyd.
Series: Klub přátel sovět. lit. Neprodejná členská prémie
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Kaceřov

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Location Status Výpůjčky
439590002817 2765 KAC 641.5/.8 (neuvedeno) Available