99 specialit sovětské kuchyně /
Obsahuje předpisy z jednotlivých svazových republik na přípravu různých studených po krmů. Jedná se o studená jídla z ryb, masa, zvěřiny a drůbeže, studené omáčky, marinovanou zeleninu a ovoce, zeleninové saláty, samostatnépokrmy ze zeleniny, polévky a pirohy.
Main Author: | Vlčková, Alena, 1942-2011 |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Česky |
Published: |
Praha :
Lidové nakladatelství,
1980
|
Edition: | 1. vyd. |
Series: |
Klub přátel sovět. lit. Neprodejná členská prémie
|
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Kaceřov
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Location | Status | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
439590002817 | 2765 | KAC 641.5/.8 | (neuvedeno) | Available |