99 národních specialit sovětské kuchyně /

Autor předkládá soubor 99 předpisů na teplá jídla z kuchyně jednotlivých sovětských republik, jež oživuje humorným vyprávěním. Kromě receptů na speciality z ryb a různých druhů masa uvádí i předpisy na bezmasá jídla a pokrmyzdrůbeže.

Main Author: Švandrlík, Miloslav, 1932-2009
Other Authors: Vlčková, Alena, 1942-2011
Format: Book
Language: Česky
Published: Praha : Lidové nakladatelství, 1981
Edition: 1. vyd.
Series: Klub přátel sovět. lit.
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Kaceřov

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Location Status Výpůjčky
439590002792 2740 KAC 641.5/.8 (neuvedeno) Available
439590003056 2997 KAC 641.5/.8 (neuvedeno) Available