99 národních specialit sovětské kuchyně /
Autor předkládá soubor 99 předpisů na teplá jídla z kuchyně jednotlivých sovětských republik, jež oživuje humorným vyprávěním. Kromě receptů na speciality z ryb a různých druhů masa uvádí i předpisy na bezmasá jídla a pokrmyzdrůbeže.
Main Author: | Švandrlík, Miloslav, 1932-2009 |
---|---|
Other Authors: | Vlčková, Alena, 1942-2011 |
Format: | Book |
Language: | Česky |
Published: |
Praha :
Lidové nakladatelství,
1981
|
Edition: | 1. vyd. |
Series: |
Klub přátel sovět. lit.
|
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Kaceřov
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Location | Status | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
439590002792 | 2740 | KAC 641.5/.8 | (neuvedeno) | Available | |
439590003056 | 2997 | KAC 641.5/.8 | (neuvedeno) | Available |