Zdraví a potravní doplňky : encyklopedie potravních doplňků pro racionální výživu a péči o zdraví : podrobný popis, při jakých potížích je používat, hodnocení účinnosti, doporučené denní dávky : vitaminy, minerální látky, beta-glukany, aminokyseliny, mozkové nutrienty, byliny, speciality jako řasy, chrupavky, propolis, ovosan /

Hlavní autor: Fořt, Petr, 1946-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: V Praze : Ikar, 2005
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Kaceřov

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
439590003200 3137 KAC 61 (neuvedeno) Dostupné