Irský milenec - Brendan, Mary (Historická romance, 2019)
Když impulzivnímladší sestra Faye jednoho dne zmizí, je v koncích. Bojí se, aby se její sestřička nezapletla do skandálu, neví však, na koho se obrátit. Vikomt Ryan Kavanagh je ten poslední, od koho by jakoukoli pomoc očekávala. Přesto však tento záhadný muž s nevalnou pověstí dokáže divy.....